DOBRO DOŠLI

....

petak, 15. siječnja 2016.

FRANCUSKA SALATA


Sastojci  4 osobe
450 g Zamrznute mješavine povrća za francusku salatu Podravka
sol
50 g Kiselih krastavaca Podravka
Za salatni preljev:
90 g majoneze
1 žličica Senfa estragon Podravka

 
100 ml kiselog vrhnja
sol
Crni papar mljeveni Podravka

Priprema
1.
Zamrznutu mješavinu povrća stavite u kipuću posoljenu vodu, a kad ponovo zakipi, kuhajte 10 minuta.
2.
Kuhano povrće ocijedite i ohladite.
3.
Majonezu pomiješajte sa senfom, vrhnjem, soli i paprom i dodajte ohlađenom povrću.
4.

 
Dodajte krastavce i sve zajedno lagano promiješajte.
Posluživanje
Salatu ohladite i poslužite kao prilog uz hladne nareske i pečena mesa.
Savjet
Po želji možete umiješati i žlicu nasjeckanog peršina.

http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar