DOBRO DOŠLI

....

subota, 27. veljače 2016.

EVO KAKO JE ŽENA IZGUBILA BRZO MNOGO KILOGRAMA NA PRIRODAN NAČIN PIJUĆI OVAJ SOK SVAKODNEVNO ZA 2 MJESECA!


Nedavno, prije oko nekoliko mjeseci, a studija je provedena na Univerzitetu Tajvan. Ova studija uključenih žena različite starosti, porijekla i težine, koji su dobili čašu (250 mililitara) soka od rajčice na dnevnoj bazi za dva months.Here Is How To Žene Brzo Lost mnogo kilograma na prirodan način pijenjem OVAJ JUICE Daily 2 mjeseca!

Naučnici su iznenađeni rezultatima koje su dobili. Oni su primijetili da su žene koje su učestvovale u istraživanju su izgubili tvrdoglav masnoće i značajno smanjila svoju težinu.

Najzanimljivija činjenica je da su žene koje su učestvovale u istraživanju nije donijelo nikakve promjene u načinu života ili prehrambenim navikama i rezultati su bili vidljivi tek nakon nekoliko dana.

Uzorci krvi su uzeti od žena prije i na kraju o studiju.

Rezultati testa su pokazali da je smanjen nivo holesterola. Također, prisutnost likopena, paradajz agent koji također djeluje kao prevencija raka, je povećana. To je značilo da je poboljšana sveukupno zdravlje učesnika koji su ovaj sok od paradajza, zahvaljujući potrošnji ovog zdravog povrća.


 
Studija je također pokazala da konzumiranje soka od rajčice može spriječiti razvoj brojnih drugih bolesti, uključujući i koronarne bolesti i poboljšati imunološki sistem. To je vrlo moćan sok i konzumiranjem, ti se pobrinuti za svoje srce, pluća, jetra, i zdravlje probavnog trakta i smanjiti rizik od urinarnih bolesti krvi i riješi prekomjernog tečnosti.

Osim toga, ovaj napitak ima mnoge druge korisne funkcije. To je vrlo korisno za predviđanje bledilo, to pomaže kod hack i poboljšane izgled kože, i smanjuje reumatske simptome.

Ovaj napitak je također obiluje magnezijuma, što ga čini veliki lijek kada je u pitanju grčenje mišića nakon određenog fizičke aktivnosti. 100 grama paradajza sadrži 11 miligrama magnezijuma.

Sok od rajčice sadrži vitamin C u velikim količinama, kao i biljnih proteina, ugljikohidrata, kalcija, kalija, itd to znači da ovo povrće treba da postane imperativ u svakodnevnom režim ishrane.

Za pripremu sok od paradajza govorimo o, morat ćete koristiti sljedeće sastojke:

2.2 funti (ili 4 kilograma) od paradajza

2 kašike soli

4 kašike šećera

upute:

prvo oprati paradajz dobro, a onda skinu petioles. Samljeti ih i stavite ih u staklenu posudu, kao zdjela za primjer, i dodajte sol i šećer u njih. Kuhati mešavine za desetak minuta, često miješajući, a kada je kuhanje učinio, sačekajte da se sok da se ohladi. Sipajte hladi sok u čašu vrčevi i dobro zatvorite ih. Držite sok od paradajza u frižideru ili u nekom drugom hladnom mjestu.

Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!

Nema komentara:

Objavi komentar