DOBRO DOŠLI

....

nedjelja, 28. veljače 2016.

NE MOŽEŠ DA SPAVAŠ? BOLI TE CIJELO TIJELO? OVO JE ČESTO VRSTA STRESA KOJU IGNORIŠETE ,EVO ZAŠTO


Da li ste upoznati odnos između energije zemlje i vlastite dobrobiti? To ima smisla, na kraju krajeva – što se sastoje od energije (neki Quantum znanosti, gdje je sve ništa). U scenarijima gdje energija zemlje imaju negativan uticaj na ljudsko blagostanje, se naziva “Geopatološka zračenja”.

Sumnjiva da zemlja energije može utjecati vaša dobrobit? Zapitajte se ovo – kako bi ti spavao, ako vaše spavaće sobe je smješten iznad magistrale ili od strane žure potok?

Vjerovatno požurili i zabrinut!

Electro Magnetic Frekvencija (EMF) je zračenje koje se mogu pojaviti prirodno iz zemlje; stvorio podzemnih tokova, minerala, linije kvara i podzemnih šupljina. Elektromagnetnom zračenju može biti napravljen od čovjeka napravio izmjene na Zemlji pejzaž poput podzemnih kablova i izgradnju puteva. Da ne spominjem WiFi, automobila i drugih elektronike i proizvode elektromagnetnom zračenju i intenzivirati efekte Geopatološka zračenja. [1]


 
Kako Geopatološka zračenja utiče na vas

Budući da u više navrata izloženi Geopatološka zračenja ne izaziva određenu bolest, ali se može smanjiti imunitet za borbu protiv bolesti i može biti u vezi sa ponavlja simptome kao što su hroničnih bolova tijelo, glavobolje, iznenadni znakova starenja, razdražljivost, nemiran spavanje i promjene u ponašanju.

Ako je vaš krevet nalazi iznad podzemne tekuće vode, u blizini aktivnog utičnice ili u centru grada u grad za primjer. Kada idete u krevet noću vaše tijelo će se boriti da zadrži osnovnu ravnotežu zbog Geopatološka zračenja i ne može imati dovoljno energije lijevo da se fokusiraju na regeneraciju i obnavljanje za novi dan. Ako vaš krevet se nalazi na geopathic liniji stres možda probuditi osjećaj iscrpljen i kao da nije dobro spavao. [2] [3]

Je Geopatološka zračenja utiču na You

Živimo u modernizovani svijetu, i iako možda neće biti realno (za sve nas) da živimo off-grid i biti slobodni od tehnologije, izgradnja i ostale komponente našeg modernog svijeta, postoje načini da žive up-to- Datum život bez doživljava mane koje postoje zbog evolucije našeg sveta.


Biti svjestan i svjestan kako je čovjek napravio u svijetu tehnologije može utjecati na vaše tijelo
Ne spavam sa ili blizu elektronikom
Provedite više vremena u prirodi i imaju “unplugged” dana
Izbjegavajte korištenje mikrovalna pećnica
Izbjegavajte žive u blizini ćelije kule i nadzemnih dalekovoda [4]
Preurediti svoj sobe i uzeti u obzir praksu feng-shui
Smanjiti elektromagnetsko zagađenje izvlačenjem elektronike kada nije u upotrebi. Čak i ako su off, većina su i dalje u stanju pripravnosti “modu.
Pretvorite svoj modem / ruter isključen noću
Sleep u potpunom mraku
Šta ti misliš

Jeste li iskusni Geopatološka zračenja i to je učinak na kvalitetu života?

Da li se bave bilo koji od ovih koraka, kao što su isključivanja elektronike noću i spavanje daleko od mobitela, laptopa i tableta?

Nema komentara:

Objavi komentar