DOBRO DOŠLI

....

nedjelja, 6. ožujka 2016.

DOMAĆI LIJEK ZA KAŠALJ! ZAGARANTIRANO LIJEČI U ROKU OD 24 SATA


Ako ste se bave s prehladom, ovo je vaš sretan dan, jer ovaj članak je o starom i učinkovit domaći recept. Dokazano je da se može izliječiti prehladu u manje od 24 sata. Također, ovaj recept je vrlo korisna u sprečavanju i zaustavljanju bolesti pluća.

Djeca, osobito pate od hladnoće i dimnjak jer je njihov imunitet nije dovoljno jak da se bori protiv virusa. Još jedna stvar koju treba zapamtiti je da ne liječenje prehlade ili gripe, a ne uzimanje svih potrebnih mjerenja, to može utjecati na pluća u nekoliko dana i dovesti do upale pluća. To stanje se ne može liječiti čak i sa snažnim antibioticima.

Ovaj lijek treba uzeti čim primijetite prve znakove upozorenja i simptoma. 24 sata nakon uzimanja lijeka vi ćete se osjećati bolje i hladna će biti potpuno nestala.

 
Upute:

Treba ti mast, bez soli u njoj. Ostali potrebni sastojci papir za pakiranje i neki plin gorivo, koje se mogu naći u ljekarni.

Utrljajte malo mast na prsa i stavite papir za pakiranje. Prvo, natapanje papir za pakiranje u plinu, a zatim stavite ga na svoje grudi. Zamotajte papir s plastičnom folijom i stavite komad tkanine preko njega ili ručnik kako bi se zagrijala. Neka to stoji preko noći i ukloniti ga sljedećeg jutra.

Osjetit ćete blagodati sljedećeg jutra nakon skidanja folijom. Ako ste imali visoku temperaturu, ona će nestati. Također, bolesti će nestati i nećete imati nikakvih problema s plućima.

Nema komentara:

Objavi komentar