Pages

petak, 18. ožujka 2016.

FERERRO ROCHER DETALJAN RECEPT SA SVIM CAKAMA… BOLJI OD ORGINALA…


Probavši tamnu kuglicu od kolegice,strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati
Sastojci
200 g lješnjak napolitanki
300 g lješnjaka – prženih, sjeckanih



400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)
300 g mliječne čokolade
9 žlica ulja
Priprema
Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu. Sve zamjesiti da se poveže. Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.



Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.
Čokoladu s uljem otopiti na laganoj vatri. Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.
Uživajte :))

Nema komentara:

Objavi komentar