DOBRO DOŠLI

....

ponedjeljak, 7. ožujka 2016.

ISPRAZNITE DEBELO CRIJEVO UZ POMOĆ SMJESE JABUKE I MEDA


Ovaj recept potiče iz antičke Grčke. U SAD-u, debelo crijevo čišćenje je postao popularan u 1920-ih i 1930-ih. Vršimo debelog crijeva, čisti zbog teorije autointoksikacija. Undigested mesa i druge hrane uzrokuje sluz nakupljanje u debelo crijevo koji proizvodi toksine i otrove iz tijela. Ti toksini se pripisuju umor, glavobolja, debljanje i niske energije.

Kada se radi povrća i voća čisti temelje, važno je da odaberete visoke mogućnosti vlakno koje su pakirane sa što više hranjivih tvari što je više moguće. Debelo crijevo očistiti smo o to podijeliti s vama je pun nevjerojatnih vlakana, hranjivih tvari i vitamina koji će zamijeniti toksina ti izbaciti. Zato jabuke su odlična polazna točka. Oni su puna topivih vlakana koja pomaže zadržati vam osjećaj punije duže i pomaže sa slobodnim stolicama. Jabuke također sadrže netopiva vlakna koja dodaje skupno na stolicu i ublažava zatvor da stvari kreću (što je ono što želite u očistiti).

Još jedan veliki sastojak u ovom očistiti je lanena sjemena. Oni su puni iznenađujuće vlakana koja pomaže kašnjenja pražnjenje želuca i poboljšava crijevnu apsorpciju hranjivih tvari. Pomažu nam prođe naše hrane i smanjiti rizik od raka debelog crijeva. Lan sadrži sastojke koji pružaju antioksidativnu zaštitu. Osim što pomaže svoje debelo crijevo, lan u ovom receptu će se ubijanje dvije ptice s jednim kamenom štiteći svoje srce i prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Jesam li spomenuo lan je također puna srca zdravim omega-3?

 
Chia je više nego samo trava ljubimca od 90-ih godina. Chia je pun vlakana koja doprinosi zdravom probavnom traktu. Oni su klin puna hranjivih tvari i vitamina koji vaše tijelo će apsorbirati dok čišćenja daleko toxins.They se dogoditi da vas punije i duže, što pomaže kod mršavljenja. Slično kao i laneno sjeme, Chia sjemenke su puni omega-3 masnim kiselinama koje drže vaše srce pumpanje jaka.

Apple debelog crijeva očisti

Sastojci

1 jabuka
1 žličica meda (za slatkoće)
1 žlica Chia sjemenke
Flaxseeds tlo 1 žlica (tlo je lakše probaviti nego cijela)
1 šalica vode
način

Pomiješajte sve sastojke zajedno osim chia
Sipati sadržaj blendera u željenu klasu za piće i promiješati u chia
Imajte miješanje pića dok su Chia sjemenke se širi (cca. 5 minuta)
Pijte i uživajte
Samo savjet:

Kada jesti puno jabuka ili hrane bogate vlaknima (kao što je to očistiti daje), to je imperativ da pijete puno vode. Imajući hidratizirano osigurava zdrav stolicu i funkcioniranje tijela!

Nema komentara:

Objavi komentar