DOBRO DOŠLI

....

utorak, 8. ožujka 2016.

NAJEFIKASNIJI NAČIN ZA SMANJENJE VISOKOG KRVNOG PRITISKA ZA 5 MINUTA,BEZ LIJEKOVA!


Danas je najčešće bolest koja ljudi pati od je visok krvni pritisak. Ona je uzrokovana nedostatkom sna, slane hrane, proširio anksioznost, alkohol, gojaznost i pušenje.

Najefikasniji način za smanjenje visokog krvnog pritiska u 5 minuta bez lekova

Lifestyle je jedan od glavnih uloga u liječenju visokog krvnog pritiska. Možete smanjiti razinu lijekova sa zdravim načinom života i na taj način za kontrolu krvnog pritiska.

Ako ste se bave ovom vrstom problema, nisi jedini. To je izuzetno uobičajeno u Sjedinjenim Američkim Državama. Postoje neki kritični faktori koji mogu da ti kažem, ako imate visok krvni pritisak. Ovi uključuju;

za pušenje

-Deprivation Sna

-Consumption Alkohola

-Obesity

-Visok Unos masne ili kisele hrane

-Visok Razine stresa

Isto tako, ako tvoja porodica ima genetski tradiciju visokog krvnog pritiska, neophodno je da podesite vaš životni stil i da ima zdrave ishrane.

 
Postoji stara kineska medicina misterije koja je otkrivena od strane Dr. Lu Hun Sen je Spartak fudbalskog kluba u Moskvi.

Prvog i Drugog Point

Tu je linija koja ide iza uha ligament u centru predjelu vrata kost poznat kao još linija. Ova tačka se koncentrira na ovoj liniji. Trebalo Ne trljajte ili pritisnite liniju. Umjesto koristeći ruke, da bi trebalo da ga dodirnete tiho uz vrhove prstiju od početne tačke do kraja. Ponavljamo oko 10 puta od jedne strane na Next i nakon toga promjene na sljedeću stranu i ponavljamo još 10 puta.

treći Point

Tu je drugačiji linija koja završava prema nos i početi sa lica na istoj visini sa uha hrskavice; pola inča daleko od uha.

Masaža obje strane oko minutu koristeći dohvat ruke. Ako teško gurati ćete osjetiti bol, tako da je potrebno da se tender. U svakom slučaju, trebalo bi biti u mogućnosti da se osjećaju pritisak da se određeni stupanj.

Trebalo bi koristili ovaj način i to je sigurno da će se vaš krvni pritisak se vratiti u normalu.

Prema kineskoj medicini možete regulirati krvni pritisak primjenom masaže na ova pitanja. To uzima u obzir legitimne krvotok i prevenciju bolesti.

Možete dobiti više vrijednih tipova na Svakodnevne Roots knjiga.

To će vam ponuditi neke pomoći sa zamjenom stavke koje su smrtonosne i različitih recepata s više koristan i karakteristične alternative u vašem domu.

Vidjet ćete ono što je u proizvodima i biti zadovoljni realizaciji šta porodicu troši i dodatno je iznos novca koji ćete biti u mogućnosti da se spasi mjesečno.

Ne zaboravite da podijeliti sa svojim prijateljima i članovima porodice na Facebooku, kao što možete pomoći nekome u nevolji!

Nema komentara:

Objavi komentar