DOBRO DOŠLI

....

srijeda, 9. ožujka 2016.

OVA BILJKA ĆE UČINITI DA VAŠE GRUDI RASTU KAO LUDE! 100% EFIKASNO!


želja svake žene je da imaju veće grudi i manje struka. Svi želimo da savršen, proporcionalna tijelu, a mi smo spremni ići u ekstremne dužine da se to ostvari. Srećom, tu je biljka koja će vam dati ove točne rezultate i nećete morati potrošiti tisuće dolara na skupe operacije i kozmetičke tretmane.

Biljka se zove piskavice i to garantuje da grudi rastu kao lud! Ne samo da će povećati vaše grudi, ali to će vam pomoći da pomladiti cijeli organizam.

sjeme biljaka su odgovorni za svoje amazing svojstva – povećanje grudi i podsticanje gubitak težine. Iako možda zvuči neverovatno, to zaista stimulira rast grudi jer sadrži fitoestrogena, hormon koji utječe na rast grudi i zadržavanje vode.

Ova neverovatna biljka je također vrlo korisno za majke dojilje jer podstiče proizvodnju mlijeka, ima umirujuće na bebe, pruža im željeza i pomaže im da razviju brže i dobijaju na težini. To je također korisno za umirujuće PMS simptome, a ca se konzumira nekoliko dana prije zakazanog isporuke, jer podstiče kontrakcije i olakšava rad.

 
Ova biljka će učiniti vaš prsa Grow Like Crazy! 100% Efektivna
Ne samo da je ova biljka korisna za žene, to je dobro za muškarce previše. Sadrži spoj nazvan diosgenina, što povećava muškost i tretira se broj seksualnih problema.

Piskavice je jedna od najstarijih biljaka poznato da ljudi, koji datira još od antičkih Egipćana i Hipokrat.

Kako bi se koristi od svojih amazing svojstva piskavice sjemenke možete koristiti kao dodatak skoro svaki obrok. To je neizbježan spoj u kari i puno drugih začina mješavina, vrlo popularna u Indiji i na Bliskom istoku. Seme se koristi za alergije, visok krvni pritisak, reguliše nivo šećera u krvi, pražnjenje sluz iz pluća i sinusa, povećanje metabolizam i tako dalje. Međutim, imajte na umu da je ukus je zaista jaka, tako da može vas odvesti neko vrijeme da se navikne na to.

Evo kako možete pripremiti ove neverovatne sjeme i iskoristiti svoje dojke povećava svojstva:

Uzmite dvije žličice piskavice sjemena u 200ml hladne vode i zvoni vodu da provri. Postavite ga na stranu i pokriti ga, ostavite da upije 20 minuta, miješajući povremeno. Pijte ga polako, u malim gutljajima.

Možete također napraviti varivo od piskavice sjemena ili samljeti ih u fini prah (piskavice u prahu je mnogo efikasniji). Uzmite pola kašičice dva puta dnevno za poboljšanje probave, ili ako ste pate od opstipacije rastvaraju 1 kašičica u 250 ml vode i piti 2-3 puta dnevno.

Nema komentara:

Objavi komentar