DOBRO DOŠLI

....

petak, 8. siječnja 2016.

Snizite holesterol i trigliceride uz „Ramslin biljne kapi sremuš’’

Snizite holesterol i trigliceride uz „Ramslin biljne kapi sremuš’’
Holesterol i trigliceridi su dve vrste masti koje se nalaze u ljudskom organizmu i koje su u određenoj količini neophodne za njegovo normalno funkcionisanje. Međutim, povišene vrednosti holesterola i triglicerida predstavljaju rizik po zdravlje.

Višak LDL ili tzv. lošeg holesterola lepi se na površinu krvnih sudova, ubrzava aterosklerozu i smanjuje elastičnost arterija. Suženje arterija za posledicu može imati infarkt ili moždani udar. Pored holesterola, na oštećenje srca i kardiovaskularnog sistema utiču i povišene vrednosti triglicerida.


Kao što se ove masti u organizam mogu uneti putem hrane, tako se na isti način mogu uneti i neke namirnice koje snižavaju vrednosti holesterola i triglicerida i tako smanjuju rizik od oboljenja kardivaskularnog sistema. Jedna od najdelotvornijih namirnica jeste beli luk, koga je najbolje konzumirati u svežem stanju.

Iz „Manufakture Ljubisavljević“ dolazi jedinstven proizvod na našem tržištu, „Ramslin biljne kapi sremuš“, koji je izuzetno efikasan u rešavanju problema visokog holesterola i triglicerida. Ove kapi su napravljene od svežih listova sremuša, divljeg belog luka, biljke koja sadrži alin koja se transformiše u alicin, supstancu čiji je efekat dvadeset puta jači od belog luka. Najveća koncentracija alina, ali i drugih aktivnih supstanci, nalazi se u svežim listovima sremuša.

Kako se sveži sremuš u prirodi može naći u izuzetno kratkom periodu, svega tridesetak dana u godini, „Manufakture Ljubisavljević“ je zahvaljujući jedinstvenoj recepturi za izradu biljnih kapi uspela da sačuva aktivne supstance sremuša, pa se kroz „Ramslin biljne kapi sremuš“ blagotvorna svojsta ove biljke mogu koristiti tokom cele godine.

„Ramslin biljne kapi sremuš“ povoljno deluju na ceo kardiovaskularni sistem - snižavaju visok krvni pritisak, holesterol, trigliceride, sprečavaju pojavu arteroskleroze, a zbog obilja alina podmlađuju krvne sudove i čine ih elastičnim. Iako svež sremuš ima specifičan miris koji podseća na miris belog luka, ovaj miris se ne oseća kada se kapi popiju.

Pored toga što blagotvorno deluju na kardiovaskularni sistem, „Ramslin biljne kapi sremuš“ odlične su i kod jačanja imuniteta. Imaju baktericidno i viricidno dejstvo, pa olakšavaju iskašljavanje, disanje i bolje izlučivanja sluzi iz pluća.

Kako je sremuš prirodni antibiotik, efikasan je u borbi protiv virusa, bakterija, parazita i gljivica, a pomaže i da rane brže zarastaju i kod problema na koži poput dermatitisa i ekcema.

Nema komentara:

Objavi komentar