DOBRO DOŠLI

....

srijeda, 24. veljače 2016.

ČAROBNI DOMAĆI RECEPT ZA NAJBRŽI RAST KOSE! SAMO 3 SASTOJKA!


U modernim vremenima gubitak kose postao kozmetički problem koji pogađa oba, muškarci i žene.

Osim starenja, postoji nekoliko drugih faktora rizika koji doprinose ovakvom stanju. Dolazi do nuspojave modernog i brzog načina života, kao što su stres, nezdrava ishrana, preterano izlaganje toksinima i zagađenja i tako dalje.

Ćelavost je potpuno bezopasna pojava, ali s druge strane je pitanje kozmetike i utjecati na sebe osobe – povjerenje. S obzirom na tu činjenicu, ljudi očajnički pokušavaju pronaći rješenje za ovaj problem.

Postoje mnoge kemijske – laden šampona, masti ili čak više agresivne metode, kao što je transplantacija kose, što je veoma skupo.

Nedostatak ovih rješenja je da nijedan od njih daje 100% garanciju. Ipak, najbolja stvar za učiniti je pokušati ovo dokazane prirodan način da učinkovito stimulira rast kose. To nije samo zgodan i jednostavan za napraviti, ali i jeftin.

Prirodna kosa-RAST RECEPT

1 žumance

1 žlica organski sirovi med

2 kašike ricinusovog ulja

 
priprema:

Stavite sve sastojke u zdjelu i miješati dok ne dobijete homogenu mješavinu.

Nakon toga, nanesite rješenje na vlasište i kosa korijene masirajući blago. Ostatak se odnose na čitavom dužinom kose. Na kraju, pokriti kosu s kapa za tuširanje i ostavite da djeluje 3 sata. Operite kosu kao i obično. Preporučuje se da se ponovi ovaj tretman dva puta po nedeljno, u trajanju od 2 mjeseca. Rezultati će vas zadiviti.

Ricinusovo ulje je vjerojatno jedan od najvažnijih korisnih prirodnih lijekova za liječenje povlači kosu zbog jake antibakterijska i antifungalna svojstva. Ovo ulje je izuzetno efikasna protiv peruti, vlasišta infekcije i folikulitis. U ricinoleic kiselina u ricinusovo ulje stimulira protok krvi u vlasište tako promoviše zdrav rast kose. Prema istraživanjima, ricinusovo ulje stimulira rast kose do 3 – 5 puta.

Osim toga, žumanca su bogati amino kiselinama i proteinima. Ovi spojevi promovirati brz i zdrav rast kose. Plus, to također obiluje biotina, koji regeneriše folikula dlaka.

Med je efektivan antioksidans sa snažnim anti – mikrobiološke i anti – gljivične svojstva. Također je odličan za kosu zbog voska koje sadrži.

Ovo kosu – recept rast od prirodnih sastojaka je definitivno vrijedi pokušati!

Nema komentara:

Objavi komentar