DOBRO DOŠLI

....

subota, 13. veljače 2016.

EVO KAKO DA UKLONITE LIPOME! PRIRODNO NARAVNO!


Lipom (masno tkivo ili kvržice na koži) je benigni razmnožavanja ćelija masnog tkiva, koja se najčešće nalazi između vaše kože i osnovnog mišića sloj. Oni rastu vrlo sporo ili ostati iste veličine, te su male i pokretne. Oni su bezbolni i imaju mekan, gumene konzistentnost.

Oni se mogu pojaviti gotovo bilo gdje u tijelu, ali najčešće, oni se nalaze na torzo, gornji bedrima, vratu, nadlakticama, i ispod pazuha. Lipoma nisu rak i ne pretvori u rak.

U principu, tretman nije potrebno, ali ako je lipom smeta, bolna ili raste, nudimo vam prirodan način da ga ukloniti:

Domaći tretman- Recept



Sve što trebate učiniti je da pripremi mast (krema) koristi prirodna ulja i ljekovitog bilja. Eksperimentirati s kombinacijom različitih biljaka i ulja.

Prirodna ulja kao što su Neem ulje i laneno-sjeme napraviti odličnu bazu za masti. Osim ovih korisnih ulja, hlađeni zeleni čaj je odlična alternativa za svoju bazu, jer je visoka u antioksidansa koji pomažu u regulaciji šećera u krvi i masnoća u krvi.

Lanenog sjemena ulje obiluje omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Ove kiseline pomažu da se smanji upala. Međutim, uvijek se odluče za lanenog ulja koje je potvrđen da bude bez teških metala, kao što su olovo i živa.

S druge strane, Neem ulje (Azadirachta indica) je obično koriste u drevnim indijskim medicini za liječenje lipome, jer je adstringentno koji štiti kožu.

Zatim, trebalo bi da masirajte područja sa lipom sa ovom masti. Ova masaža će smanjiti bol.

Nema komentara:

Objavi komentar