DOBRO DOŠLI

....

utorak, 16. veljače 2016.

OVAJ PRIRODNI LIJEK UBIJA ĆELIJE RAKA I ICJELJUJE CIJELO TIJELO!


Ovo je odličan način da zaraste na cijelo tijelo, leči srce, vratiti imunološki sistem, očistiti bubrege, jetru i izlučivanje sistema, kao i za čišćenje probavnog sistema i da pročisti krvnih sudova. Ovaj prirodni lijek je koristan za poboljšanje funkcije mozga i za jačanje memorije. Također, može biti od velike pomoći u borbi s rakom, i ublažavanje bolova u zglobovima.

Trebat će vam:
• 15 limuna (organski)
• 400 gr proklijala zrna pšenice
• 12 čena belog luka
• 400 grama oraha
• 1 kg meda
Način pripreme:

Priprema proklijale pšenice: Put 400 grama pšenice u staklenoj tegli i napunite teglu s vodom. Neka stoje ovako preko noći. Nakon 12 sati, procijediti mešavinu kroz čistu gazu i dobro isperite zrna pšenice.
Stavite zategnuti pšenice u čistu teglu. Pšenica će izniknuti nakon 24 sata.
1. Zatim samljeti u proklijale pšenice zajedno sa orasima i češnjakom. Također, samljeti 5 limuna sa korom i miješati sve u caklinu posudu.
2. U međuvremenu, stisnite sok od ostatka 10 limuna i dodajte ga u spoj. Promiješati dok ne dobijete homogenu mješavinu.
3. Zatim preliti meda i promiješati sa drvenom kašikom.
4. Kada je smjesa spremna sipajte u tegle i odložite ih u frižideru.
5. Nakon 3 dana Čudesni lijek će biti spreman za svoju potrošnju.

 
Kako koristiti:
Konzumirati 1-2 žlice. na spoj pola sata prije doručka, ručka i odlaska u krevet. Tretman traje sve dok ne provede cijelu dozu. U slučaju da neko se bori raka, lijek treba konzumirati za svaka 2 sata.
Ako želite da koristite ovaj lijek kao prevencija za bolesti, troše jednu dozu jednom godišnje.
Oni koji su već koristili ovaj lijek, tvrde da obećava dobro zdravlje, dugovječnost, povećana energija i mladost. To je zbog činjenice da je ovaj moćni lijek sadrži sve potrebne minerale, vitamine, ugljikohidrata, proteina, bioaktivne tvari i biljnih ulja. Ona ima sposobnost da poboljša sve žlijezde i unutarnje organe u funkciji.

Nema komentara:

Objavi komentar