DOBRO DOŠLI

....

četvrtak, 25. veljače 2016.

PROČITAJTE OVO I NIKADA VIŠE NEĆETE BACITI SJEME AVOKADA PONOVO!


Avokado je egzotično voće koje zauzima zaista visok u odnosu na zdravlje. Ali, mnogi ne znaju da je sjeme previše može poboljšati zdravlje na mnogim nivoima. To je zbog činjenice da je avokado sjemena sadrže više od 65% od aminokiselina naći u ovom voća. Pored toga, sjeme pakovati veći sadržaj vlakana nego većina drugog voća.
Pročitajte ovaj i nikada Baci Avokado Seeds Again

 
PREDNOSTI avokada SJEMENA

To je snažan anti-upalni agens koji efikasno smanjuje simptome artritisa.
To je također korisno za smanjenje upale gastro-intestinalnog. To je posebno korisno u liječenju dijareje, kao i druge želudac komplikacija.
To stimulira proizvodnju kolagena u organizmu, što ga čini posebno efikasna u smanjenju bora i fine linije. Redovno konzumiranje avokada sjemena može učiniti vašu kožu čvršća i elastičnija.
To je snažan imunitet booster koji sprečava bolesti.
To gori masti efikasno i čini se osjećate puni više.
To je neverovatan energije booster.
Može se dodati u salate, pivo u čaj, i dodao da frape ili Shakes.
To je moćan agens protiv raka koja sprečava rast tumora zbog svoje flayonol sadržaj.



 
Peršin
Avokado ima u izobilju u persin, a fungicidno toksin, koji je obično bezopasan za ljude, ali opasno životinja kada se konzumira u visokim količinama. Ova smjesa ulja u vodi ima sličnu strukturu masnih kiselina. Iako je nađen u jami, curi u meso ploda, kao i. To može imati negativne implikacije na ljude sklone alergijama.

alergije

Avokado može izazvati alergije kod nekih ljudi. Ove obično pojavljuju u dva oblika – drvo-polen alergije, koja ima lokalne simptome u usta i grla ubrzo nakon obroka avokada, a drugi, poznat kao lateks-voće sindrom, je povezan sa lateks alergije. Potonji se obično manifestuje kroz generalizirani urtikarija, stomak, i povraćanje. Lateks alergije može biti ozbiljan zdravstveni prijetnju.

Nema komentara:

Objavi komentar