DOBRO DOŠLI

....

utorak, 16. veljače 2016.

TAJNA JAPANSKE LJEPOTE I MLADOSTI,OVA MEDICINSKA MASKA ĆE "OBRISATI GODINE" SA TVOG LICA!


Možda ne znate, ali riža je odličan kozmetički alat koji se koristi od davnina u japanskom ljepotu receptima. To je bogata vitaminom B, koji mogu stimulirati rast i oporavak stanica kože, kao i zaustaviti proces starenja. Japanke su pomoću riža dugo kako bi se spriječilo prerano starenje i održava kvalitetu kože.

Sljedeći pirinač i med maska ​​za lice će pokazati rezultate gotovo odmah i učiniti vašu kožu mekom i nježan.

 
priprema

Kuhati 2-3 žlice riže u vodi dok ne omekšaju, zatim procediti mešavine i prenijeti vodu u drugu posudu. Operite rižu sa vodom dobro, zatim dodati kašiku toplog mlijeka u njemu. Promiješati i zatim dodajte med i promiješati ponovo sve dok se smjesa glatka. Nanesite ga na lice i vrat, zatim isperite toplom vodom, nakon pola sata.

To će vam sve prednosti riže i riže vode. Rice voda je bogata antioksidansima i ima moćne upija svojstva. To može blokirati štetne UV zrake od sunca i hidriraju kožu.

Koristite pirinač vode za najviše četiri dana nakon što ste pripremili ga. Držite ga u frižideru i koristiti ga kao losion za lice, ili napraviti kockice leda od toga i koriste ih za masažu lice.

Nema komentara:

Objavi komentar