DOBRO DOŠLI

....

nedjelja, 31. siječnja 2016.

ČUDOTVORNI LIJEK: Zaštitničke i iscjeliteljske moći CRNOG KIMA

kim1
Zastitnicke i iscjeliteljske moci crnog kima, sjemena biljke Nigella Sativa, toliko su zadivljujuce obimne i raznovrsne da su je ljudi hiljadama godina cijenili kao cudotvorni ljek.


kim1

Crno sjeme ima jedinstven efekat da pojacava imuni sistem i djeluje na bezbroj drugih nacina kojima poboljsava ukupno zdravlje. Crno sjeme pomaze tijelu da na najbolji nacin iskoristi sopstvene iscjeliteljske mogucnosti.

Ova jedinstvena biljka ima legendarni status, a odnedavno je ponovo ozivio interes za nju u zapadnoj medicini.

Njenu efikasnost podrzava tri hiljade godina dugo narodno predanje, a zadnjih pedeset godina svjedoci smo ozivljavanja naucnih istrazivanja i podataka koji dalje podrzavaju vjerodostojnost iscjeliteljskih moci ove renomirane biljke.

“Sada shvatamo da kompleksna sinergija preko stotinu hemikalija sadrzanih u crnom sjemenu djeluje zajednicki da poveca i ucvrsti imuni sistem na nacin na koji nijedna druga pojedinacna supstanca iz prirode ne djeluje.”



Sama cinjenica da crno sjeme utice na osnovne aktivnosti imunog sistema daje mu nadmoc nad sirokim spektrom oboljenja, i kao tretman i kao preventiva. Sljedstveno tome, crno sjeme se dokazalo kao snazan saveznik protiv mnogih oboljenja izazvanih bakterijama, virusima i alergijama.

Crno sjeme ima jedinstven efekat da pojacava imuni sistem i djeluje na mnogo drugih nacina kojima poboljsava ukupno zdravlje.

Crno sjeme pomaze tijelu da na najbolji nacin iskoristi sopstvene iscjeliteljske mogucnosti. Osim toga, crno sjeme se dokazalo dragocjeno i protiv tako fatalnih bolesti kao sto su kancer i AIDS.

Kad se radi o zdravlju i blagostanju, jak imuni sistem je od fundamentalne vaznosti, i osobine crnog sjemena su nacin da se obnovi efikasno funkcionisanje imunog sistema i odrzavanje njegove optimalne efikasnosti.

Stavise, crno sjeme je potentan antihistamin, antitumor, antibakterijski i antiupalni faktor, i aplikacija samo ovih karakteristika vec predstavlja olaksanje za mnostvo oboljenja i poremecaja.

Izvor: prirodnamedicina.com

Nema komentara:

Objavi komentar