DOBRO DOŠLI

....

utorak, 15. ožujka 2016.

POGLEDAJTE ŠTA POLOŽAJ MLADEŽA NA VAŠEM TIJELU ZNAČI!


Svaki pojedinac ima mladeže po cijelom tijelu. Neki su mali, neki su veći, međutim, njihov položaj na vašem tijelu ima posebno značenje. Postoje mladeži koji se odnose na bogatstvo neke osobe; drugi se odnose na porodicu dok se drugi odnose na zdravlje osobe. Dakle, da li želite da znate šta vaš mladež znači? Pročitajte ovaj članak kako biste saznali.

MLADEŽ IZMEĐU OBRVA

Krtica u ovoj oblasti je povezan sa razvojem i napredovanje u karijeri, uz obrazloženje da je to sektor u karijeri. To može značiti da ste se za promociju, povećanje plate ili nešto po toj liniji.

MLADEŽ IZMEĐU OKA I OBRVA

Ovo područje se odnosi na vaš dom. Ako imate mladež ovdje to znači da ste osoba koja je u stanju da se prilagodi. Vi ste dobri s ljudima i mogu pretpostaviti lidersku poziciju.

MLADEŽ NA GORNJOJ USNI



Imati mladež na gornjoj usni, znači da se brinete najviše o hrani i odjeći. Imate dobre međuljudske vještine i popularni ste među svojim prijateljima.

MLADEŽ NA JAGODIČNOJ KOSTI

Ako imate mladež na jagodičnoj kosti to znači da ćete imati snažan položaj na poslu i vaše bogatstvo će se povećati.

MLADEŽ NA DLANU VLAŠE RUKE

Imati mladež u unutrašnjosti vašeg dlana, znači da nikada nećete imati dovoljno novca. Ti si pametan, ambiciozan i možes lako imati lidersku poziciju. U slučaju da je na poleđini dlana to znači da imate jaku finansijsku sposobnost upravljanja i dobar si sa ekonomijom.

MLADEŽ NA STOPALU

Ukoliko mladež na tabanu, to znači da ćete često putovati, uživati u kuhanju i tako dalje. Osim toga, ti si popularan na radnom mjestu, a možete biti i dobar vođa.

Dakle, to je to, tražite mladeži na vašem tijelu i vidimo šta oni znače. To će biti zabavno i uzbudljivo!

Nema komentara:

Objavi komentar