DOBRO DOŠLI

....

utorak, 15. ožujka 2016.

STAVITE OVU MASKU DVA SATA PRIJE VAŽNOG DOGAĐAJA, REZULTATI SU NEVJEROVATNI!

She-Applied-This-Turmeric-Mask-2-Hours-Before-Her-Wedding-Day
Gotovo 70-80 posto svih tinejdžera imaju problema s aknama, ali ne bave se samo tinejdžeri ovim problemom. Problem s aknama imaju i mlađa djeca. Nepoznato je da li je od stresa ili hormona, ali puno ljudi imali problema s aknama i kasnije u životu.Strah od dobijanje akni izbija pred važan datum ili razgovor za posao. A onda tu su i tamni krugovi pod očima tako očajnički pokušvamo  da se prikriti, iako znamo da oni dolaze prirodno s godinama. Troše tisuće dolara na skupe kremekoje i nisu  jedino rješenje za vaše probleme kože; možete probati neke prirodne alternative, i dobiti zapanjujuće rezultate.Vi ćete samo trebati nekoliko sastojaka.
Dodajte dva kašike Garbanzo  brašna, također poznat kao Gram brašno u veliku posudu. Dodajte pola kašičice kurkume i jednu kašičicu bademovog ulja sve to izmiješajte  dobro i dodajte malo mlijeka. Opet miješajte dodajući mlijeko dok ne dobijete gustu pastu. Kada dobijete gustu pastu maska je spremna.Nanesite kurkuma masku na lice u tankom sloju. Ne nanositi previše debeo ili tanak sloj, i da ne dolazi u kontakt sa očima ili nosom.



Nanesite malo na vrat i ostavite ga 20 minuta. Oprati nakon 20 minuta toplom vodom. Indijske nevjeste koriste ovu masku prije nego se udaju da njihova koza izgleda svjeze i zategnuta. Koristeći masku dva puta tjedno eliminirate bore i tamne krugove ispod očiju u tom periodu. Kurkumin je aktivni sastojak kod kurkuma i on ce spriječiti izbijanje akni. Za dodatne pogodnosti takođe možete piti zlatno karkuma mlijeko. Dodajte malo karkume u čašu toplog mlijeka i pijte ga svaki dan. Možda nije dobrog ukusa al je izuzetno zdravo. Ako ste trudni posavjetujte se sa ljekarom zbog eventualnih posljedica

Nema komentara:

Objavi komentar