DOBRO DOŠLI

....

utorak, 10. studenoga 2015.

Problemi majčinstva

Mnoge majke prilikom odgoja svoje djece osjete različite emocije, te uvijek nešto pogriješe, ali o tome šute. Mnoge se čak osjećaju i lošim majkama, samo zato što niti jedna majka na glas ne izgovori svoje greške i osjećaje, koje je napravila u odgoju. Zato smo vam pripremili najveća priznanja majka o kojima svi šute.

 


mama dijete
Mnoge se majke osjećaju toliko čudno prilikom dojenja, da jednostavno na kraju ne uspijevaju dojiti dijete, pa odbijaju dojenje i prelaze na dohranu. Zbog toga su često osuđivane, ali ako je to i kod vas slučaj, ne brinite i ne opterećujete se drugima, živite onako kako se vi najbolje osjećate.

Mnoge majke isto tako ne priznaju da im se dogodilo da zaspu za vrijeme seksa. To nije čudno i ne morate se zbog toga loše osjećati. S obzirom na to koliko vam sna fali, nije čudno da možete i stoječki zaspati.

Često se događa da majke jedna drugoj budu najveći suci kada se radi o odgoju djeteta, ali to je potpuno normalno. Koliko god svi zamišljali majke kako su si međusobna potpora i kako se razumiju, to nije tako zbog različitih metoda odgoja i načina života.

Najveći izgovor koji svakodnevno iskorištavaju majke kojima se nešto baš neda su djeca. Kada im se neda na neki prijateljski, obiteljski ili čak na večeru sa partnerom, majke se izvače na djecu.
Koliko god majka voljela svoje dijete i cijelu svoje obitelj, nekada ima potrebu da bude sama i to je potpuno normalno, zato se nemojte bojati tražiti malo samoće i uživati u njoj. Nakon vremena dobivenog za sebe, biti ćete kvalitetnija osoba.

Majke koje imaju više dijete imaju svoje mezimce, dijete koje vole više od ostalih. I nažalost to je tako i to je normalno, a protiv osjećaja se ne može. Majke to vješto skrivaju i neka tako i ostane, pred djecom nikada nemojte pokazati razliku, kako se ne bi osjetili manje vrijednim.

Nema komentara:

Objavi komentar